Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαρύ το πένθος για την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας - Έχασε δώδεκα εκπροσώπους της μέσα σε λίγους μήνες

Βαρύ το πένθος για την εκπαιδευτική κοιν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αρκετοί εκπαιδευτικοί έφυγαν από τη ζωή σε μικρή ηλικία

Ο θάνατος της Πένυς Σοκοβέλη στα 59 της χρόνια είναι ο τελευταίος από μία σειρά θανάτων δασκάλων και καθηγητών (ηλικίας μεταξύ 50- 60) που προκάλεσαν θλίψη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία της Πάτρας.

Οι θάνατοι που σόκαραν την εκπαιδευτική κοινότητα τους τελευταίους μήνες

 

Πάτρα: Ποια ήταν η πρωτοπόρος εκπαιδευτικός Πένυ Σακοβέλη - Αύριο η κηδεία της

 

Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα έφυγαν από τη ζωή δώδεκα εκπαιδευτικοί

Δήμητρα Χριστοπούλου

Έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με ασθένεια, η εκπαιδευτικός Δήμητρα Χριστοπούλου. Η εκλιπούσα ήταν εν ζωή σύζυγος του εκπαιδευτικού και υποψήφιου δημάρχου Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και του Ερυμάνθου.

Το συγκινητικό αντίο του Θεόδωρου Μπαρή στη σύζυγο του Δήμητρα που έφυγε από τη ζωή

Ηλίας Κατσαούνος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Κατσαούνος ήταν διευθυντής στο 53ο Δημοτικό Σχολείο, στην Εύβοιας και Παπαναστασίου, στην Πάτρα τον Αύγουστο σε ηλiκία 52 ετών.

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ήταν λάτρης του αθλητισμού και ενεργός στους δρομείς υγείας.

Γιάννης Κοντός

Θλίψη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας η είδηση του θανάτου του γνωστού εκπαιδευτικού Γιάννη Κοντού σε ηλικία μόλις 56 ετών, το περασμένο Ιανουάριο. Ο εκλιπών που καταγόταν από τα Γιάννινα, υπέτησε επί χρόνια ως δάσκαλος σε σχολεία της Πάτρας και στην Ηλεία.

Διπλό πένθος στη σχολική κοινότητα της Πάτρας - Έφυγαν" οι δάσκαλοι Ελένη Μαζαράκη και Γιάννης Κοντός

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Βάσω Χρυσικού. Μαζί απέκτησαν έναν γιο που εργάζεται στο εξωτερικό.

 

Ελένη Μαζαράκη

Η 58χρονη δασκάλας Ελένη Μαζαράκη έφυγε από τη ζωή την ίδια μέρα με τον Γιάννη Κοντό

Η Ελένη Μαζαράκη ήταν διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας και ήταν παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Κίτσο. Ήταν αδελφή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Μαζαράκη.

 

Γιάννης Καραχάλιος

Ο Γιάννης Καραχάλιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ύστερα από μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ήταν  καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Καραχάλιος και εργαζόταν στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Παραλίας.

Η είδηση της απώλειας του κορυφαιόυ Αχαιού ακοντιστή, τα ρεκόρ του οποίου μέχρι σήμερα δεν έχουν καταρριφθεί, προκάλεσε θλίψη και στην αθλητική κοινότητα της Πάτρας.

 

Γιώργος Τσουμπρής

Τον Δεκέμβριο έφυγε από  τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, ο Μηχανικός Γιώργος Τσουμπρής, μέλος για πολλά χρόνια της Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Τ. της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογική Εκπαίδευσης Μηχανικών Αχαΐας. Εργαζόταν σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ζωή Λάγιου

Τον Φεβρουάριο η Φιλόλογος Ζωή Λάγιου έφυγε από τη ζωή στα 55 της χρόνια. Η Ζωή Λάγιου ήταν παντρεμένη με τον βιοχημικό Ε. Φωτίου με τον οποίο είχαν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο της φιλολόγου Ζωής Λάγιου - Αύριο η κηδεία της

 

 

Ιωάννης Δελημάρης

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε, τον Ιανούριοα, δυσάρεστη είδηση του θανάτου, του 49χρονου εκπαιδευτικού Ιωάννη Δελημάρη. Ο Ιωάννης Δελημάρης ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Λάζαρη και είχε μία κόρη την Δωροθέα.

Πάτρα: Έσβησε στα 49 του μόλις χρόνια ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Δελημάρης

Νίκος Θωμάς

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας προκάλεσε και η είδηση του θανάτου του διευθυντή του 1ου ΕΚ της Πάτρας που στεγάζεται στο Κουκούλι, Νίκου Θωμά. Ο 56χρονος καθηγητής, πατέρας δυο παιδιών .

Κηδεύεται σήμερα στην Πάτρα η δασκάλα Μαρία Ηλιοπούλου - Γεωργοπούλου μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

Μαρία Ηλιοπούλου- Γεωργοπούλου

Θλίψη είχε σκορπίσει στην εκπαιδευτική κοινότητα η είδηση του θανάτου της 43χρονης δασκάλας Μαρίας Ηλιοπούλου- Γεωργοπούλου που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, μετά από νοσηλεία.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι ήταν οι συνάδελφοί της στο 13ο αλλά και στο 15ο δημοτικό σχολείο, όπου  είχε βρεθεί με απόσπαση μαζί με τον διευθυντή με τον οποίο συνεργάστηκε για επτά χρόνια. Ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Γεωργόπουλο και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Δύο αγόρια 14 και 3.5 χρονών και ένα κορίτσι 12 χρόνων.

Εύη Χάραρη - Πετρακολούλου

Η Εύη Χάραρη - Πετρακολούλου,έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο. Φυσικός στην ειδικότητα, υπηρέτησε επί 35 χρόνια στο 14ο Γυμνάσιο Πατρών, ενώ η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Έφυγε από τη ζωή μία σπάνια εκπαιδευτικός, η Πατρινή φυσικός Εύη Χάραρη - Πετρακοπούλου

Με τον σύζυγό της οδοντίατρο Πέτρο Πετρακόπουλο, ο οποίος επίσης έχει φύγει από τη ζωή, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά την Ευφροσύνη και τον Διονύση και τρία εγγόνια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις