Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ό Χρήστος Γιαχαλής υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξοπουλο

Ό Χρήστος Γιαχαλής υποψήφιος με τον Γρηγ...

«Σε μια πόλη που καταρρέει αντιπροτείνουμε την ανάπτυξη»

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο Χρήστος Γιαχαλής. Ο κ. Γιαχαλής σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη ‘’Πρωτεύουσα ξανά!’’, όπου  επικεφαλής της είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την αυτοδιοίκηση, έχει όραμα για την πόλη, αλλά κυρίως γνώση γι‘ αυτήν. Σε μια πόλη που καταρρέει , όχι μόνο από την οικονομική κρίση αλλά και από την εσωστρέφειά της και τον κομματικό δογματισμό της δημοτικής Αρχής: Αντιπροτείνουμε την ανάπτυξη ως μοχλό μείωσης της ανεργίας, την συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και προπαντός τη σύνθεση διαφορετικών απόψεων, με μόνο στόχο να κάνουμε την Πάτρα Πρωτεύουσα ξανά!.

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1969. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά ως μέλος της σπουδάζουσας νεολαίας στην σχολή του ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓIΟΥ, ιχθυοκομείας – αλιείας, συμμετέχοντας στο συμβούλιο του ΤΕΙ ως εκπρόσωπος των σπουδαστών και στο Δ.Σ. των σπουδαστών. Το 1997 εκλέγομαι μέλος του Δ.Σ. του εκπολιτιστικού συλλόγου Λεύκας, όπου για 6 χρόνια χρημάτισα γραμματέας, ταμίας και μέλος. Μία στάση 6 χρόνων ήταν αρκετή και από το 2009 είμαι γραμματέας, μέλος, αντιπρόεδρος και τα τελευταία 4 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου. Έχω θητεύσει ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 22 δημοτικού σχολείου και σήμερα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Δεμενίκων. Είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας ‘’ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ’’ και της χορευτικής ομάδας του συλλόγου.

Η Πάτρα μας δικαιούται να γίνει Πρωτεύουσα ξανά!, να γίνει κοιτίδα αθλητικών γεγονότων, να έχει ανάπτυξη και όχι ανεργία, να είναι προσβάσιμη για όλους τους πολίτες, να γίνει τουριστικός προορισμός μέσα από τον πολιτισμό και την θρησκεία, να είναι μία πόλη πολιτιστική πρωτεύουσα μέσα από το καρναβάλι της.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις