Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To άλμπουμ από το αξέχαστο πάρτυ των πληρωμάτων - Το καλύτερο φινάλε για το καρναβάλι του 2019

To άλμπουμ από το αξέχαστο πάρτυ των πλη...

Όλα τα στιγμιότυπα

Ήταν αναμφίβολα από τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτυ και αυτό με το οποίο έπεσε η αυλαία του Πατρινού Καραναβαλιού 2019. Ο λόγος για το πάρτυ - θεσμό των πληρωμάτων στην Apotheosis Stage, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Απολαύστε το μέσα από δεκάδες φωτογραφίας του George Berman / Make no noise

Καλύτερα δεν γίνεται από το χθεσινό πάρτυ των πληρωμάτων! Με κοντομάνικα μέχρι το πρωί δίπλα στο υπεραιωνόβιο δέντρο

Μέσα, αλλά το κυριότερο, έξω, στον υπέροχο κήπο, δίπλα στο υπεραιωνόβιο δέντρο, μέχρι τα ξημερώματα δεν...έπεφτε καρφίτσα. Με κοντομάνικα χόρευαν οι καρναβαλιστές, υπό τους ήχους του Στέλιου Αποστολόπουλου, ο οποίος όπως μας εκμυστηρεύτηκε έσπασε χθες ένα ρεκόρ.

Έπαιζε συνεχόμενα 8 ώρες μουσική και μάλιστα υπαιθρίως. Στο εσωτερικό την μουσική είχαν αναλάβει οι: Παναγιώτης Κολλιόπουλος - Γιώργος Γεωργίου, ενώ επί ένα δίωρο έγινε ...χαμός στο live με αξέχαστη ντριμ τιμ που αποτελείτο από Μπέσυ Αργυράκη, Λάκη Τζορντανέλη και Γιώργο Πολυχρονιάδη, μέχρι Δημήτρη Κοργιαλά, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και Τέρη Χρυσό. Κυρίως η Μπέσυ Αργυράκη ξεσήκωσε τους Πατρινούς Καρναβαλιστές, ειδικά με τον διαχρονικό ...καρναβαλικό ύμνο "Μια θάλασσα γαλάζια".

Η συνταγή κρατάει χρόνια και είναι αναντικατάστατη. Το catering του Talks κορυφαίο, όπως πάντα, το στήσιμο του όλου event από τη διακόσμηση με τα χιλιάδες κρεμασμένα μπαλόνια στον κυρίως χώρο και τις χιλιάδες κρεμασμένες κορδέλες στην είσοδο, μέχρι τους ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και όλα τα χάπενινγκς, ξέπερασαν κάθε προσδοκία.

Από μπέργκερ, χοτ ντογκ, κιμά με πατάτες μέχρι υπέροχα γλυκά (θεϊκές οι πάβλοβες), αλλά και λαγάνες με νηστίσιμα παράωρα... το μενού ήταν απολαυστικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight