Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, είναι ο θάνατος της μάνας μου

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτό που θυμάμαι απ...

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Μενεγάκη, συγκίνησε όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, όταν ήταν 9 ετών, αλλά και για τη σχέση του με τους δυο του γιους. Ο Παρτσαλάκης αναφέρθηκε σε αυτή την αίσθηση μοναξιάς που νιώθει και το έκανε με αξιοπρέπεια.

Όπως είπε για τη μητέρα του:

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες. Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει.

Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν. Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight