Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 16 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να αλλάξετε επαγγελματική πορεία σήμερα, ίσως γνωστικό αντικείμενο,.  Η αλλαγή θα φέρει νέο αέρα στην ζωή σας και θα σας αναζωογονήσει. Έχετε ενθουσιασμό και πάθος, κάτι που κάνει την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο να ξεχωρίζει. Σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες συνομιλίες φαίνεται να σας απασχολούν σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όμως άγχος. Σε αγαστό κλίμα συνεργασίας με συναδέλφους ή συνεργάτες θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάντε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, γιατί το ταμάχι σας αυτό θα το πληρώσετε με έντονο άγχος. Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Το σύμπαν, προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

ΛΕΩΝ

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, οι οποίες θα είναι όμως προς όφελος σας. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά.

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επανεξετάστε τους στόχους σας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε ή να διαγράψετε, γιατί δεν σας εκφράζει; Η μέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση στόχων και συναισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να νοιώθετε ασφαλής και θα δίνατε τα πάντα για να βιώσετε αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι κακό να δείχνει κανείς ότι έχει ανάγκη από στήριξη. Βασιστείτε σε άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Με τον βούρδουλα στο χέρι δεν μπορείτε να περιμένετε αξιόλογα αποτελέσματα. Φροντίστε με διπλωματικό τρόπο και την δουλειά σας να κάνετε και τους συνεργάτες σας να έχετε ευχαριστημένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι ιδιαίτερα θετικό θα απογειώσει την διάθεση σας. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, ίσως όμως και να προέρχεται από τα προσωπικά σας.

Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε ελεύθερα και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, μην το κάνετε όμως απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αμέσως μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να περάσετε την μέρα σας ήρεμα με λίγους καλούς φίλους ή άτομα που σας αγαπάνε. Ημέρα περισυλλογής και ανανέωσης που θα σας αποφορτίσει από τις πιέσεις τω ν προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα περιπέτειας για σας η σημερινή, δεν πρέπει όμως να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν. Το μυαλό σας παίρνει εξαιρετικά πολλές στροφές και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε δημιουργικά και όχι για να μηχανευτείτε πως θα εξοντώσετε τον ανταγωνιστή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Χρειάζεται να χαράξετε πορεία και να αποφασίσετε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας για την επίτευξη των στόχων σας. Με το να κινείστε κατά τις διαθέσεις σας δεν μπορείτε να έχετε ποτέ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Θα σας ζητηθεί να δεσμευτείτε σε ένα ζήτημα, κάτι που θα σας αναστατώσει αρκετά. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι και χρειάζεστε χρόνο να το σκεφτείτε, ζητήστε το.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being