Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το ρόλο του ως Τσίπρας στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το ρόλο του...

Τι λέει ο Αχαιός ηθοποιός για τη συμμετοχή του

«Είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή μου στην ταινία του Κώστα Γαβρά» τόνισε ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που στην ταινία «Adults in the room», η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και πραγματεύεται τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα το 2015, υποδύεται τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια ταινία του κ. Γαβρά. Θεωρώ και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την πολύ μεγάλη παραγωγή.

«Ολα είναι δύσκολα, όλα είναι εύκολα. Θα το δούμε όταν με το καλό τελειώσουν τα γυρίσματα, γίνει το μοντάζ της ταινίας και θα δούμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα γυρίσματα, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση της ταινίας, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. «Είναι επιστροφή φόρου μέσα από ένα συγκεκριμένο νόμο που έχει εγκριθεί. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ντόπια κινηματογραφική βιομηχανία και είναι πολύ σημαντικό γιατί γίνονται δουλειές σε όλους τους τομείς κινηματογράφου για να πραγματοποιούνται στη χώρα μας πολύ μεγάλες παραγωγές. Οπότε πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή φόρου και όχι για επιχορήγηση», δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight