Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έχεις στεγαστικό δάνειο; O Χρήστος Θεοδωρόπουλος μας ενημερώνει για όλα όσα μας συμφέρει να γνωρίζουμε

Έχεις στεγαστικό δάνειο; O Χρήστος Θεοδω...

H... επιλογή είναι δική σου!

Το σπίτι μας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο, που αποκτήσαμε με κόπο. Γι’ αυτό, οφείλουμε να προνοήσουμε και να το προστατεύσουμε... για να κοιμόμαστε ήσυχοι! Ειδικά σήμερα, είτε έχουμε στεγαστικό δάνειο είτε όχι, η εξασφάλιση του σπιτιού μας είναι πιο αναγκαία από πότε, διότι δεν έχουμε επάρκεια κεφαλαίων, αλλά ούτε και δυνατότητα δανειοδότησης, ώστε να ξαναφτιάξουμε το σπίτι μας σε περίπτωση ζημιάς.

Στεγαστικό δάνειο: Υποχρεωτική η ασφάλιση του σπιτιού

Η τράπεζα όταν σου χορήγησε το στεγαστικό δάνειο σε υποχρέωσε να ασφαλίσεις το σπίτι σου, στα πλαίσια της δανειακής σύμβασης, τουλάχιστον για τις καλύψεις φωτιάς και σεισμού. Και επειδή στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν  καταστροφικές πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α. είναι σημαντικό να έχεις ασφαλισμένο το σπίτι σου, διότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύεις τόσο την περιουσία σου όσο και την αξιοπρέπειά σου την δύσκολη στιμή. Όμως, τις περισσότερες φορές, ως δανειολήπτης, συνήθως πληρώνεις πολύ υψηλά ασφάλιστρα σπιτιού για ελάχιστες καλύψεις.

Η επιλογή είναι πλέον δική σου

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, έχεις το δικαίωμα:

  • Να μην ασφαλιστείς υποχρεωτικά μέσω της τράπεζας που σου χορήγησε το δάνειο για το σπίτι σου,
  • Να προσκομίσεις στην τράπεζα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιλογής σου, που να πληροί τις καλύψεις της δανειακής σύμβασης.

Εσύ, δεν θέλεις να πληρώνεις λιγότερα και να έχεις περισσότερα;

Στην Θεοδωρόπουλος Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, συνεργαζόμαστε με 30 ασφαλιστικές, ώστε να σου παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην καλύτερη τιμή! Γιατί, το κριτήριο για την σωστή επιλογή ενός προγράμματος ασφάλισης, δεν μπορεί να είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή, αλλά και άλλοι παράγοντες που απαιτούν γνώση και εξειδίκευση!

Φυσικά, τα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού που σου προτείνουμε είναι αποδεκτά απ’ όλες τις τράπεζες, μπορείς να εξοφλείς τα ασφάλιστρά σου και σε δόσεις και αναλαμβάνουμε εμείς όλη την διαδικασία αλλαγής. Τόσο απλά.

Ενημερώσου σήμερα, εδώ.

Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Κ. Θεοδωρόπουλο, Ασφαλιστικό Σύμβουλο, BSc, Diploma in Insurance ΕIAS

Επικοινωνήστε σήμερα απευθείας μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ μελέτη ασφάλισης στο 2610 320 096 ή στο e-mail: [email protected] ή επισκεφθείτε μας στην Καρατζά 93Α Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://theodoropoulos-insurance.gr/το-σπίτι-μου/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά