Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ LIVE ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ APOTHEOSIS STAGE

ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ LIVE ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΑΥΤ...

Ομορφαίνεις τη ζωή μου

Έχοντας ανανεώσει θεαματικά το κοινό του, σε Αθήνα και Μύκονο, με τα live του να έχουν εξελιχθεί στο τελευταίο trend διασκέδασης, ο αειθαλής Διονύσης Σχοινάς, μας δίνει ραντεβού αυτή την Παρασκευή το βράδυ, στο Apotheosis Stage. Ο γνωστός τραγουδιστής καταφθάνει με τη διοργανωτική σφραγίδα της HARRIS THE EVENTS του Χάρη Παναγόπουλου.

Προμηνύεται συναπάντημα κόσμου κάθε ηλικίας

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία και στα νυχτερινά δρώμενα. Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί πολύ και σε κάθε του εμφάνιση το κέφι και η διασκέδαση χτυπάνε κόκκινο. Είναι η καινούρια μόδα και ο καινούριος τρόπος διασκέδασης και όπου εμφανίζεται προκαλεί πανικό. Το Apotheosis Stage σε συνεργασία με την Harris The Events και τον Χάρη Παναγόπουλο  και ο Διονύσης Σχοινάς (με ολο το σχήμα του από την Αθήνα) μάς προσκαλούν σε ένα μεγάλο πάρτυ αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 23:30 και μάς υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά. Εξάλλου, μάς έχουν συνηθίσει σε μοντέρνα και πρωτοποριακά πράγματα!

Τηλ.κρατήσεων: 2614 003080,6937 144 344

Λίγα λόγια για τον Διονύση Σχοινά…

Η καριέρα του Διονύση Σχοινά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, αφού πρώτα έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και θεωρίας της μουσικής στο ωδείο του Κώστα Κλάββα. Μέχρι να ανέβει στις μεγάλες πίστες των νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας, ο Διονύσης Σχοινάς δούλεψε εντατικά και με πάθος, προκειμένου να κατακτήσει τις καρδιές όλων μας. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα 25 του όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ με τίτλο «Πρώτη αγάπη», ο οποίος αγαπήθηκε από όλους, καθώς περιείχε πολλά σουξέ που ακούγονται ακόμα και σήμερα σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, τα κλαμπάκια και φυσικά από τα ραδιόφωνα που αγαπούν την ελληνική μουσική. Έπειτα από δύο χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο του, με τίτλο «Σ’αγαπώ», ο οποίος περιείχε πραγματικά σουξέ-διαμάντια, ενώ το 1997 βγήκε και ο τρίτος δίσκος του «Δημόσια Συγγνώμη». Φυσικά, ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία έκανε ο δίσκος του Διονύση Σχοινά που κυκλοφόρησε το 1998 και έφερε τις υπογραφές δύο μεγάλων δημιουργών, του Γιώργου Θεοφάνους και της Εύης Δρούτσα, με τίτλο «Τι σου ζήτησα». Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2000, ο Διονύσης Σχοινάς κάνει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία με τον δίσκο, που αυτή τη φορά φέρει την υπογραφεί του Φοίβου, ο οποίος τιτλοφορούνταν «Μου ταιριάζεις». Ο Διονύσης Σχοινάς μπορεί να έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, όμως η μεγαλύτερη του είναι η οικογένειά του, η οποία είναι δεμένη και αγαπημένη. Πριν από περίπου 18 χρόνια δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την ταλαντούχα Καίτη Γαρμπή, με την οποία απέκτησαν έναν πανέμορφο γιο. Ο γιός τους είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή των δύο καλλιτεχνών και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού έχει αλλάξει τη ζωή τους, κάνοντάς την ομορφότερη.

 

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως, ο δραστήριος Χάρης Παναγόπουλος δεν σταματά εδώ, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε, στις 11 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική Καίτη Γαρμπή, παρέα με τους  Αlcatrash, με αφορμή την εναρξη του summer tour 2019 για τα 30 χρόνια της καριέρας της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View