Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 9 Μαΐου «Η πιο μεγάλη απάτη - JT LeRoy»

Έρχεται 9 Μαΐου «Η πιο μεγάλη απάτη - JT LeRoy»

Παίζουν οι Κρίστεν Στιούαρτ, Λόρα Ντερν και Νταιάν Κρούγκερ

To κοινωνικό φιλμ με τίτλο «Η πιο μεγάλη απάτη - JT LeRoy», του Τζάστιν Κέλι, θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαΐου 2019 σε διανομή από την Tanweer και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαβάνα Κνουπ (Girl Boy Girl: How I Became JT Leroy). Πρόκειται για μία συναρπαστική, αληθινή ιστορία που στρέφει το βλέμμα στα παρασκήνια και αφηγείται τα πραγματικά περιστατικά πίσω από ένα από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά σκάνδαλα της σύγχρονης ιστορίας.

Στην απολαυστική αυτή βιογραφία πρωταγωνιστούν οι Κρίστεν Στιούαρτ (Λυκόφως) και Λόρα Ντερν (Big Little Lies) ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζάστιν Κέλι του «I am Michael» όπου έπαιζαν ο Ζάκαρι Κουίντο και ο Τζέιμς Φράνκο.

Σύνοψη

Η Λόρα Άλμπερτ (Λόρα Ντερν) γράφει υποδυόμενη το avatar της, έναν νεαρό ομοφυλόφιλο άντρα που ζει στο περιθώριο με το όνομα JT LeRoy. Όταν το λογοτεχνικό της ντεμπούτο γίνει μπεστ σέλερ και ο JT LeRoy καταλήξει ο αγαπημένος του λογοτεχνικού κόσμου, σκέφτεται μία αλλόκοτη λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της, δίνοντας ζωή στο ψευδώνυμο της. Πρόκειται για την ανδρόγυνη αδελφή του φίλου της, τη Σαβάνα Κνουπ (Κρίστεν Στιούαρτ), που συνδέεται με τη φεμινιστική και περιθωριακή πλευρά της Λόρα. Οι δυο τους ζουν πια διπλές ζωές, μπαίνουν δυναμικά στη λογοτεχνική και κινηματογραφική ελίτ και ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό, ενώ υποδύονται.

Ο Τζάστιν Κέλι γύρισε το 2016 το φιλμ «King Cobra» που είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Tribeca στη Νέα Υόρκη, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο και Κρίστιαν Σλέιτερ.

Στο «JT LeRoy» που ήταν η ταινία λήξης του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2018, παίζουν και οι Kelvin Harrison Jr., Diane Kruger, James Jagger, Dave Brown, Jim Sturgess και η Courtney Love. Η ταινία βγαίνει στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου 2019.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture