Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

ΜΕ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΕ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟ...

Οι πλατείες Υψηλών Αλωνιών και Ομονοίας και φέτος στο επίκεντρο

Οι πλατείες Υψηλών Αλωνιών και Ομονοίας θα είναι και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Τον «κύκλο» των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1η Μαΐου και την Παρασκευή 3 Μαΐου,  θα ανοίξει με μία μοναδική συναυλία,  ο Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων η οποία αναμένεται να κατακλυστεί από πατρινούς και επισκέπτες, οι οποίοι είναι «προσκεκλημένοι» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Το κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει παλιά και νέα στοιχεία στον ήχο που διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την επαφή, με την ‘’αλήθεια’’ ως βασικό μέσο επικοινωνίας με το κοινό του.

Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του Δημήτρη Ζερβουδάκη,συνοδεύουν έξι εκλεκτοί μουσικοί, σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.

Συμμετέχουν:

Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι)

Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο- φωνή)

Θανάσης Αρχανιώτης(Τύμπανα)

Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)

Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)

Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου, όπου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στις 7.30 το βράδυ, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα. Στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture