Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ". ΣΕ 4400 ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΠΟ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ-Η ΤΕ...

Ηδη προπωλούνται εισιτήρια, θα "σκίσει" στη νεολαία

Όλα πλέον κινούνται στους ρυθμούς του ολοκαίνουριου και πολυαναμενόμενου φιλμ της Μάρβελ «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη – Avengers, Endgame» σε σκηνοθεσία των αδελφών Άντονι και Τζο Ρούσο. Το φιλμ από την Μ. Τετάρτη 24/4/2019 θα ξεπροβάλλει στις Ελληνικές αίθουσες και ήδη έχουν προπωληθεί πολλά εισιτήρια με τους φανατικούς παρά το γεγονός ότι διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα να ετοιμάζονται να δώσουν μαζικό παρών στις αίθουσες (στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare).

Στις ΗΠΑ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26/4/2019 σε πάνω από 4.400 αίθουσες (αριθμός ρεκόρ) κι όπως εκτιμά το boxofficemojo.com, αναμένονται εισπράξεις τριημέρου μόνο στις ΗΠΑ κοντά στα 300 εκατομμύρια δολάρια. Για την Ελλάδα λόγω της ιδιομορφίας της Μεγάλης Εβδομάδας & του Πάσχα (την Μεγάλη Παρασκευή παραδοσιακά οι αίθουσες παραμένουν κλειστές) και της 3ωρης σχεδόν διάρκειας του φιλμ, το νούμερο που περιμένουν οι ειδικοί να κυμανθεί η ταινία στο ξεκίνημα της είναι κάπου στα 120.000 εισιτήρια, ενδεχομένως και παραπάνω. Την ίδια ώρα όπως είδαμε σε ανάρτηση του flix.gr,  τελικά το φιλμ αυτό να μην ακριβώς το φινάλε των Avengers – Εκδικητών.

Σύμφωνα με τον Κέβιν Φιγκ, τον «εγκέφαλο» πίσω από αυτό το υπερεπιτυχημένο υπερηρωικό franchise της Μάρβελ κόμικ, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Σαγκάη για να προωθήσει την ταινία, «Οι Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» δεν αποτελούν το τελευταίο ακριβώς κεφάλαιο της τρίτης φάσης του MCU, αλλά αυτό θα είναι το «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του», το οποίο προγραμματίζεται να βγει τον Ιούλιο (με τον Τομ Χόλαντ & τον Τζέικ Γκίλενχαλ), κάνοντας έτσι την δεύτερη σόλο ταινία του ανθρώπου αράχνη, τον επίλογο μιας σειράς που σίγουρα θα μείνει στην κινηματογραφική ιστορία για πολλούς λόγους.

Ίσως αυτό ακούγεται κάπως παράλογο σε κάποιους, αλλά αν κάτσουμε και το σκεφτούμε βγάζει μια λογική για την τακτική που ακολουθεί η Marvel όσο αφορά τις κάθε μία από τις φάσεις του κινηματογραφικού της σύμπαντος, όπως γράφει το flix.gr. Ακόμα και το μεγάλο φινάλε της δεύτερης φάσης ήταν το «Ant-Man» και όχι το «Avengers: Η Εποχή του Ούλτρον» (το πρόβαλλε και η τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων), βάζοντας έτσι έναν πιο ελαφρύ τόνο ως επίλογο.

Από την άλλη όπως αναφέρει το flix.gr, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το ποιο θα είναι το status quo του Marvel Comics Universe μετά από την «Τελευταία Πράξη». Όπως τα γεγονότα της πρώτης ταινίας των «Εκδικητών» άλλαξαν τα πάντα για το σύμπαν αυτό, έτσι και η «Τελευταία Πράξη - Endgame» θα μεταμορφώσει τον κόσμο σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι τώρα. Και με την νέα ταινία του «Spider-Man» ίσως δώσει την ευκαιρία στο νέο αυτό κόσμο να πάρει την μορφή που χρειάζεται και να θέσει τα θεμέλια για την τέταρτη φάση του MCU.

*Την ίδια ώρα το καινούριο τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού Entertainment Weekly έχει κυκλοφορήσει με 6 διαφορετικά εξώφυλλα όπως τον Κρις Έβανς – Captain America ή την Σκάρλετ Γιόχανσον – Black widow όπου υπάρχει ένα ωραίο αφιέρωμα στην παρουσία & τις ταινίες του Captain America μαζί με το ερώτημα για το αβέβαιο μέλλον αυτού του υπερήρωα λόγω και του ενδεχόμενου να μην τον ξαναυποδυθεί ο Κρις Έβανς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture