Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχ. Μπεκίρης: «Η κυβέρνηση απαξιώνει το skate board στην Πάτρα»

Μιχ. Μπεκίρης: «Η κυβέρνηση απαξιώνει το...

Τι απάντησε για το θέμα ο υπουργός Υποδομών στον Αχαιό βουλευτή της ΝΔ

Την υπόσχεση για την εξέταση των ζητημάτων της χωροθέτησης νέων εγκαταστάσεων (πληθυσμιακά κριτήρια, οδικό δίκτυο, δύναμη αθλητικών σωματείων, τουριστική υποδομή κλπ.) μέσω της δημιουργίας Εθνικού Συμβούλιου Αθλητικού Σχεδιασμού Ε.Σ.Α.Σ απέσπασε ως απάντηση o Βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Μπεκίρης από τον Υπουργό  Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων  σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή. Το Συμβούλιο θα εισηγείται και θα εκφέρει γνώμη για τον προγραμματισμό των εκτελούμενων αθλητικών έργων σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς και τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σχολιάζοντας την υπουργική απάντηση το πολιτικό γραφείο του αχαιού βουλευτή αναφέρει τα εξής:

Στην ουσία με την απάντηση του ο Υπουργός  Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων  παραπέμπει  το θέμα της δημιουργίας πίστας  Skate board και Skate park στην Πάτρα στις καλένδες . Προς απόδειξη των ανωτέρω παραθέτουμε απόσπασμα από την απάντηση του Αρμοδίου  Υφυπουργού  η οποία έχει ως εξής :

«Σε απάντηση της με αριθμού πρωτοκόλλου 15599/3.5.2011 Ερώτησης του Βουλευτή κ. Μιχάλη Μπεκίρη, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Έχει ξεκινήσει ήδη η καταγραφή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας. Τα στοιχεία αυτής της καταγραφής θα καταχωρηθούν σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων, αφενός μεν για να μπορούν να αξιολογηθούν και αφετέρου δε θα αποτυπωθούν σε χάρτη που θα απεικονίζει την υπάρχουσα αθλητική υποδομή της χώρας.

Παράλληλα γίνεται επεξεργασία καθορισμού κριτηρίων για την χωροθέτηση νέων εγκαταστάσεων (πληθυσμιακά κριτήρια, οδικό δίκτυο, δύναμη αθλητικών σωματείων, τουριστική υποδομή κλπ.) για τις οποίες νέες αθλητικές εγκαταστάσεις θα ληφθούν υπόψη και οι προτεραιότητες και οι προτάσεις που θέτουν τα περιφερειακά συμβούλια. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Αθλητικού Σχεδιασμού Ε.Σ.Α.Σ να εισηγείται και να εκφέρει γνώμη για τον προγραμματισμό των εκτελούμενων αθλητικών έργων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με βάση το προαναφερόμενο πλαίσιο θα εξετασθεί και η δημιουργία πίστας Skate board και Skate park στην Πάτρα για την οποία συναρμόδιο είναι και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις